open-dag-vandebron.jpg

Open dag Vandebron bij jou in de buurt!

Open dag Vandebron bij jou in de buurt! 

Altijd al willen zien hoe 100% lokale energie wordt opgewekt?

Op veler verzoek organiseert Vandebron meerdere evenementen op het platteland, we noemen dit de Vandebron 'energieparade'. Tijdens deze open dagen kom je alles te weten over het (boeren)bedrijf én over de goeie energie die daar door de lokale energiebron wordt opgewekt. 

De Vandebron energieparade 

We hebben vorig afgelopen een prachtig reeks open dagen gehad bij onze bronnen, vol met mooie ontmoetingen tussen lokale producenten en hun energie afnemers. Houd deze pagina in de gaten zodat je de eerst volgende evenementen van Vandebron niet hoeft te missen.  


 Zie hier wat je kan verwachten

 


Rondleinding door lokale producent.jpgRondleiding over het bedrijf 

Tijdens het bezoek, krijg je van een van de energiebronnen van Vandebron een persoonlijke rondleiding over het boerenbedrijf. En daar blijft het niet bij! Je kunt dan ook een kijkje nemen in de windmolen, de zonnepanelen bekijken of zien hoe een biovergister werkt.  

 


vul je eigen tasje groen met lokale producten.jpg

Thuis koken met producten van jouw energiebron  

Aan het einde van de dag krijg je een tasje groen mee naar huis. De boer vult hem met producten die hij of zij verbouwd heeft, of met producten uit de buurt.

 

 

 


Koffie en taart met Vandebron.jpg

Alles onder het genot van een kopje koffie en muziek

Wij zorgen voor goede, duurzame koffie, een leuke band en activiteiten voor het hele gezin.  

 

 

 

 


 Kom jij ook? 

Krijg jij hier ook goeie energie van? Kom dan naar een van onze gratis open dagen bij jou in de regio. Bekijk hieronder of we binnenkort bij jou in de buurt langskomen en schrijf je in om op de hoogte te blijven!