Slim laden

We gaan de energietransitie versnellen door samen met jou de vraag en het aanbod van duurzame energie realtime op elkaar aan te laten sluiten. Dit doen we door slim gebruik te maken van de batterijcapaciteit van elektrische auto’s. Het resultaat: gas- en kolencentrales zijn niet meer nodig.

Tesla-rijders gezocht voor Slim laden pilot

Vandebron is gestart met een innovatief project, samen met netbeheerder TenneT en technologiebedrijf IBM. Door gebruik te maken van Blockchain technologie kan jij bijdragen aan het balanceren van het elektriciteitsnet waardoor gas- en kolencentrales op termijn niet meer nodig zijn. Met jouw hulp kunnen we dit daadwerkelijk mogelijk maken.


Door slim te laden kun je zelfs geld verdienen: zo’n € 250,- per jaar voor de gemiddelde leaserijder. En dat zonder in te leveren op gebruiksgemak, want je geeft zelf je laadvoorkeuren aan, zodat je nooit zonder lege batterij komt te staan. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar dus meld je direct aan en start met Slim laden.

Meld je direct aan


Al klant bij Vandebron?

En heb je een thuislader dan kun je meteen beginnen met Slim laden door de app te downloaden en je Tesla account te koppelen.play.pngapp2.png

fa-check copy 2.png  Bijdragen aan verduurzaming
fa-check copy 2.png   Verdienen
fa-check copy 2.png   Vandebron regelt het voor je


Diensten Vandebron Elektrisch rijden