Benieuwd wat Vandebron voor bewindvoerders doet?
Goeie energie Vandebron

Speciaal voor bewindvoerders


Vandebron is dé marktplaats voor duurzame energie. Bij Vandebron kies je zelf van wie je 100% lokaal opgewekte energie koopt. Naast onze duurzame missie, vinden we het belangrijk dat goeie energie voor iedereen toegankelijk is én tegen een goede prijs. Doordat Vandebron the middle man er tussen uit haalt kunnen wij goede prijzen garanderen. Waar andere energieleveranciers zich focussen op winst, luisteren wij naar onze klanten. We zijn in gesprek gegaan met verschillende bewindvoerders en hebben aan de hand van hun ideeën de ideale dienstverlening opgezet. 

 

Bewindvoering-vandebron.jpg

Wat hebben we onder meer te bieden?


  • Cliënten betalen geen borg
  • Spoedinhuizing bij een dreigende afsluiting
  • €100 korting bij aanmelding 3 jaar
  • Transparantie over het te betalen termijnbedrag
  • Melding bij een overstap van een cliënt

 

Meer weten?

Vul het formulier bovenaan deze pagina in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Eerlijk

Vandebron maakt geen winst op de energie van jouw cliënt. Daarom hebben we er geen belang bij dat hij meer energie gebruikt dan hij nodig heeft. Je ontvangt een eerlijk aanbod die je een realistisch beeld geeft van de kosten. 

Snelle service

Volgens de Consumentenbond zijn we de beste energieleverancier van 2016! Op ons rapport scoorden we een 8,4. Mocht je een vraag of een probleem hebben, dan weet je dat je in goede handen bent.

Financiële zekerheid

Bij Vandebron ben je verzekerd van voordelige tarieven, hoeven cliënten geen borg te betalen, kan het termijnbedrag eventueel aangepast worden en is er volledige compensatie van de boete bij een overstap.